INDICIA BV en Textinfo BV gaan hun krachten bundelen

INDICIA en Textinfo hebben besloten om een intensieve samenwerking aan te gaan op het terrein van BIGdata en contentintegratie gecombineerd met moderne zoektechnologie.

Deze samenwerking is een logisch antwoord op de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van informatie-ontsluiting waarbij de gebruiker alle beschikbare relevante informatie in samenhang, op zijn/haar profiel toegespitst, op een intuïtieve wijze ontsloten wil hebben.

Gerard Pappôt (directeur Textinfo) zegt: “de samenwerking met INDICIA verzekert onze grotere klanten van de gewenste continuïteit. INDICIA heeft kennis van intuïtieve ontsluiting en kennis van portals en apps als ontsluitingsplatforms. Daarbij komt dat de capaciteit die nodig is voor grotere projecten in deze samenwerking kan worden geleverd.”.

Carlo Korssen (CEO INDICIA) vult aan: “Indicia verstevigt haar positie m.b.t. kennis van contentintegratie, zoeken en vinden, belangrijke klanten in de overheid en semi-overheid en kennis van contentverrijking door inzet van taaltechnologie”.

Aschwin Geerts (directeur INDICIA E-Business) zegt: “daarbij versterkt deze samenwerking de propositie m.b.t. BIGDATA, waar onze totale klantenkring van zal gaan profiteren”.

Textinfo is sinds 1994 specialist op het gebied van het doorzoekbaar maken van informatie en het vastleggen van kennis. Textinfo levert diverse producten en diensten, variërend van archieftoepassingen tot dynamische kennisportals.

INDICIA heeft sinds 1996 haar expertise op het snijvlak van People & Technology. De online toepassingen ontstaan vanuit deze combinatie en zijn gericht op het verbeteren van de performance van mensen en organisaties. INDICIA heeft een unieke focus waarbij kennis over online toepassingen gecombineerd is met kennis over commerce, marketing, management, HR en opleiden.

De drie heren bevestigen mijn eindconclusie: “De inzet van onze gezamenlijke oplossingen leidt tot een betere performance van medewerkers, organisaties en samenwerkingsverbanden”.