XpertSelect® Enterprise scoort hoog in de MKB Innovatie top 100!

Het Edese softwarebedrijf Textinfo heeft de 33 ste plaats behaald in de MKB Innovatie Top 100. Dé lijst met meest innovatieve oplossingen die dit jaar op de markt gekomen zijn. Innovatieve oplossingen op allerlei terrein, waarbij de jury o.m. originaliteit, impact, omzetpotentie meegenomen heeft bij haar uiteindelijke keuze.

MKB top 100
Textinfo scoort hoog met haar XpertSelect® Enterprise software. Werknemers hebben specifieke kennis en informatie nodig voor de uitvoering van hun taken, projecten en opdrachten. Helaas is al die informatie maar al te vaak verspreid aanwezig in de organisatie waar ze werken. Dat maakt het moeilijk om snel alle gewenste informatie te vinden. Textinfo uit Ede ontwikkelde nieuwe software die in één oogopslag alle relevante kennis en informatie in volledige samenhang presenteert. Met XpertSelect Enterprise® worden alle beschikbare bronnen – waaronder internet, interne bestanden én kennis in hoofden van mensen – selectief en op relevantie ontsloten. Dat zorgt ervoor dat medewerkers sneller aan gewenste informatie komen, en daardoor beter hun werk kunnen doen.

Jury
De jury bestond uit Tweede Kamerlid Charlie Aptroot (VVD), Bart Stomphorst (investeerder en medeoprichter van Sandd), Joris Craandijk (partner van Innovativepartners en de bedenker van de beertender) en Arjan Kors (hoofdredacteur Bizz). De bekendmaking van de vijfde MKB Innovatie Top 100 vond plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. De winnaar werd gehuldigd door demissionair Minister Jan Kees de Jager (Financiën). Alle 100 genomineerde bedrijven hebben succesvolle innovaties doorgevoerd op het gebied van product, dienst, proces of organisatie. Met de realisatie van deze vernieuwingen hebben ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB toe in staat is.